Consulting

Consulting

Je hebt een expert nodig die thuis is in alle vraagstukken rond verzuim. Een partner die naast jou staat en helpt bij het maken van beslissingen.

  • Ben je op zoek naar een ervaren en deskundige partner die helpt bij de reïntegratie?
  • Een gesprekspartner die echt luistert naar wat je nodig hebt?
  • Iemand die je behoeften begrijpt en oplossingen biedt?
  • En je helpt het juiste gesprek te voeren met je medewerker?

Ik ben Cis Linders, mede oprichter van LIVDROM Consulting. Ik heb de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat het reintegratie-proces soepel verloopt.

Ik ben een zeer ervaren Consultant en Arbeidsdeskundige met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van re-integratie.

Door de tijd te nemen om werkgevers en werknemers te leren kennen, kan ik op maat gemaakte oplossingen bieden die zijn afgestemd op elke individuele situatie. Ik hou de focus gedurende het hele proces, zodat de juiste beslissingen op het juiste moment worden genomen.

Mijn medische ervaring heeft me de kennis en het begrip gegeven van ziektebeelden en hoe deze het dagelijks leven van een werknemer kunnen beïnvloeden. Ik zal de medische informatie vertalen naar praktische oplossingen die zijn afgestemd op elke individuele medewerker,

Ik werk samen met andere experts om totaaloplossingen te bieden. Van medische expertise en snelle behandeling met alle hulp die uw medewerker nodig heeft. Alles inzetten om tot een bevredigende re-integratie te komen.

Als u op zoek bent naar een ervaren partner die uw behoeften echt begrijpt, dan zou ik vereerd zijn om de mogelijkheid te hebben om met u samen te werken. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u vragen heeft of verder wilt bespreken.

 

Beperkte energie. Burn-Out.

Hoe ik werk

Jouw behoefte als leidraad

Bij mijn consulting krijg je advies en ondersteuning bij de vragen die je hebt bij het omgaan met lastige situatie. We starten met het helder krijgen waar je behoefte aan hebt.  Ik help je op weg met praktische, heldere adviezen, geef jou de kennis en inzichten die je nodig hebt zodat je, krachtig in jouw rol, weet hoe je met (lastige) situaties om kunt gaan.

Non Violent Communication

Mijn communicatie techniek is gebaseerd op NVC (Non Violent Communication), verbindende communicatie van Marshall Rosenberg. Door in verbinding te zijn met jezelf, je behoefte te herkennen, kun je tot de kern komen. Door empatisch te luisteren en je te helpen je werkelijke behoefte helder te krijgen, ga je op een verfrissende manier de oplossing vinden. Zo krijg je resultaat uit je gesprekken en aanpak als nooit tevoren. 

Jouw consultant en coach

cis linders livdrom

Cis Linders

Het zijn de mensen in moeilijke situaties waar ik me graag voor inzet. Ik heb een bak aan kennis en ervaring die ik toepas in mijn praktijk. Zo heb ik me de laatste jaren verder gespecialiseerd in verbindende communicatie omdat daar zoveel te bereiken valt. Zo kan ik in lastige situaties zorgen voor verbinding en een prettig klimaat in de onderlinge verhoudingen. Spanningen vloeien weg, plezier komt terug, oplossingen dienen zich aan. Je krijgt weer regie over je situatie. 

Ik heb gedurende mijn professionele carrière een grote variatie aan werk gehad. Zo heb ik een brede kennis ontwikkeld op het gebied van ziekte en gezondheid in relatie tot werk en inkomen. Als arbeidsdeskundige heb ik  een methodiek ontwikkeld zodat mensen hun eigen regie weer terug te pakken.

Uit mijn werk haal ik veel voldoening. Omdat ik kan bijdragen aan een prettiger leven. 

Maak een afspraak 🙂

Bel of e-mail ons om een afspraak te maken.

Of laat ons u bellen of mailen. Vul dan dit formulier in:

Overig aanbod

2-daagse online training

Livdrom biedt nu de online training Zicht op Verzuim aan. In deze training gaan we in op de onderwerpen Poortwachter,  Communicatie, Rollen,  probleemsituaties het uwv, je eigen regie. 

photo-1616587226960-4a03badbe8bf