Therapie

Therapie

In de lichaamsgerichte therapiesessies word je begeleid op je weg naar meer bewustzijn, zelfinzicht en het ervaren van meer ontspanning. Ook gaan we kijken naar het bevorderen van je herstel, en/of het oplossen van fysieke klachten.

Hoe het werkt

Craniosessies

Tijdens craniosessies kom je in een diepe ontspanning en laat het bindweefsel opgeslagen spanningen en celherinneringen los. Daar begint het herstel. Je lichaam zal beter gaan functioneren, je ervaart diepere ontspanning, slaapt beter en (her)kent makkelijker weer je eigen grenzen. We werken met aandachtige aanraking, zelfonderzoek, meditatie en beweging – passend bij jouw proces.

Een betere verbinding

We begeleiden je op een ontspannen en natuurlijke manier naar een betere verbinding tussen hoofd en lichaam.

Samen onderzoeken we levensvragen. Door contact te maken met je lichaam kom je bij jouw innerlijke wijsheid en krijg je inzichten en helderheid. Pijnlijke ervaringen die verstorend werken in jouw werk en privé kunnen in deze therapie gezien, erkend en losgelaten worden. Zodat je meer jij wordt, dichter bij jouw natuur komt en ontspannen in het leven gaat staan.

Uw therapeut

Fotograaf: www.bartvandieken.com

Barbara v. Rhoon

Expert in re-integratie

Barbara neemt haar kennis, ervaring en passie als lichaams gerichte therapeut mee als trainer. Ze heeft het talent om op een natuurlijke manier mensen te laten ervaren wat ze nodig hebben.

Sinds 2003 begeleid ze cliënten in het ontwikkelen van en terugkeren naar hun kern. Haar behandelingen nodigen je uit om contact te maken met wat er in je leeft zodat je je interne kompas beter kunt volgen. Dit zorgt ervoor dat je als mens of professional dichter bij je eigen natuur in het leven kan staan.

Barbara heeft ruime ervaring met het behandelen van psychische overbelasting, fysieke klachten, steun bieden aan mensen die op een kruispunt staan.

Maak een afspraak 🙂

Bel of e-mail ons om een afspraak te maken.

Of laat ons u bellen of mailen. Vul dan dit formulier in:

Overig aanbod

Retreat

Kom tot rust en leer meer over wie je daadwerkelijk bent en wat je krachten zijn. Kom met ons op onze unieke retreat. Wij bieden een retreat aan in Zweden. Lees meer over deze bijzondere week door op onderstaande knop te klikken.

livdrom 2 daagse training

5-daagse online training

LivDrom biedt nu de vijfdaagse online training Zicht op Verzuim aan. In deze training gaan we in op de onderwerpen (i) Poortwachter, (ii) Communicatie, (iii) Rollen, (iv) Bijzondere situaties en (v) Probleemanalyse.
photo-1616587226960-4a03badbe8bf

Coaching

Bij de coaching krijg je advies en ondersteuning bij de vragen die je als manager hebt bij het omgaan met je team of individuele medewerker. Het doel van de coaching is anders om te gaan met voor jou moeilijke situaties en toch dicht bij je eigen natuur te blijven. Geen kunstje leren, maar door inzichten omtrent onderwerpen als ‘non violent communication’ anders te kijken naar een situatie.
charles-deluvio-rRWiVQzLm7k-unsplash