Duurzaam re-integreren, trainingen en retraites

LivDrom ontwikkelt een innovatieve frisse methodiek omtrent re-integratie en levensvisie.

LivDrom

Wie we zijn, waarom we dit doen.

Zicht op verzuim

Lees alles over onze nieuwe cursus.

Inschrijven

Al besloten? Schrijf je direct in!
livdrom retraites in zweden

Welkom bij LivDrom

Wij geloven in een krachtige combinatie van buiten zijn en daardoor beter naar binnen in jezelf te kunnen gaan. Door verbinding te maken met de natuur, in verbinding met jouw eigen natuur en zo op natuurlijke wijze in verbinding met anderen te komen. Deze reis zal je buiten jouw comfortzone brengen, maar tegerlijkertijd dichterbij wie je zelf bent. Het gaat je helpen om te ontdekken wie jij bent als natuurlijk leider.

“Door naar buiten te gaan kom je in verbinding met jezelf”.

Communicatie en de kwaliteit van de communicatie zijn de sleutel voor mensen en organisaties om anders om te gaan met het werken binnen teams. Dit bevordert het functioneren van mensen op de werkvloer en helpt de organisatie verbinding te maken met het doel van de organisatie. Zo zal de productiviteit toenemen en worden functioneringsproblemen en belemmeringen optimaal opgelost.

Livdrom cursussen zijn gestart in april 2021, eerst online en doorontwikkeld tot het cursus aanbod in een fysieke omgeving, dat eerst in Nederland in een eenvoudiger vorm en later in Zweden als retraite vorm wordt aangeboden.

Cursus "Zicht op Verzuim"

Er zit een logische opbouw in de cursus van 5 trainingsdagen. Elke training zoomt in op een deel dat bijdraagt tot inzicht en aanvulling biedt op je behoefte aan kennis. De cursus brengt vanaf de basis vele inzichten en handvatten om op een prettiger manier de reintegratie trajecten in te gaan met jouw medewerker.
“Niet moeten maar willen. Hoe haal ik mijn voordeel uit de richtlijnen die het UWV stelt? Hoe maak ik van de reïntegratie een inzichtelijk project? Wanneer doe ik voldoende? Welke trajecten zijn nuttig?”

“In deze training leer je hoe je optimaal te communiceren met de werknemer vanuit jullie belangen en behoefte om te zorgen dat je elkaar verstaat en begrijpt.”

“Wie doet wat? En wat is de rol van die deskundige? Wat is zijn bijdrage? Wat is zijn plek binnen en buiten de reintegratie? Hoe zorg ik voor een goed lopend proces waarin iedereen samen werkt en elkaar informeert?”

“In deze training ga je leren hoe je het beste om kan gaan met bijzondere situaties.”
“In deze training ga je leren hoe je meer zicht krijgt op de de oorzaken van verzuim en de belemmeringen.”

Uw trainer

Cis Linders

Een expert in re-integratie

Cis is een SRA geregistreerd Arbeidsdeskundige bedrijfsadviseur met meer dan 20 jaar ervaring binnen de re-integratie in de publieke en private sector. In zijn hele werkzame leven werkt hij in contact mét en vóór mensen.

Uw trainer

Barbara van Rhoon

Een expert in re-integratie

Barbara neemt haar kennis, ervaring en passie als lichaams gerichte therapeut mee als trainer. Ze heeft het talent om op een natuurlijke manier mensen te laten ervaren wat ze nodig hebben. Sinds 2003 begeleid ze cliënten in het ont-wikkelen naar hun kern.  Haar behandelingen nodigen jou uit om contact te maken met wat er in je leeft en jouw interne kompas meer te volgen. Zodat je als mens of professional dichter bij jouw eigen natuur in het leven kan staan. Ze heeft vele ervaring met psychische overbelasting, disfunctioneren fysieke klachten en levensvragen. Ze wordt ervaren als toegankelijk, nieuwsgierig, energiek en eerlijk.

LivDrom

Naast de cursussen die we hier in Nederland aanbieden gaan we een zelfvoorzienend retraitecentrum in Zweden opzetten.

LivDrom gaat de cursussen van Natuurlijk leiderschap uitbreiden naar een volle week training ( retraites) voor de leidinggevende en managers. Voor wie wil leren hoe je anders met jouw personeel om kan gaan. Meer in verbinding en samenwerking.

We reiken in een week training (retraite) inzichten aan die een kompas bieden om effectiever en beter in verbinding met jouw team leiding te kunnen geven. Door meer zelf inzicht  en te voelen wat er in jou leeft, verbinding te leren maken met anderen. Hierdoor zal je beter in een team gaan functioneren. Je gaat leren hoe je het beste uit andere mensen kunt halen. Deze reis die we met jou maken wordt zowel in groepssessies als 1-op-1 sessie aangeboden.  

Bij ons speelt de natuur en lichamelijke beweging een belangrijke rol in het programma.

Retraites

"Zicht op Verzuim"

Kies een start datum en schrijf je in!