Grip op verzuim

Dag training

Communicatie is essentieel in het leven en kan mensen dichterbij elkaar brengen maar ook uit elkaar drijven. Als Natuurlijk Leider is verbinding de sleutel. In contact zijn met anderen en toch bij jezelf blijven is cruciaal.

Deze dag staat bol van actief oefenen en ervaren. Door middel van rollenspellen ga je nieuwe kennis op het gebied van natuurlijk communiceren toepassen en eigen maken. Met actieve meditaties in combinatie met stilte ga je ervaren wat er in je leeft. Via fysieke beweging ga je jouw lichaam ontladen.

Natuurlijk communiceren met jouw team

De basis waar vanuit we werken is VOC: Verbindende Communicatie. We besteden ook aandacht aan rebalancing lichaamswerk.

Het programma bestaat deels uit kennisoverdracht, maar we gaan op een natuurlijke manier leren, met veel oefenen en zelf ervaren.

Communicatie begint bij jezelf

Communicatie begint bij jezelf. Wat leeft er in jou, welke ‘geluiden’ zijn er intern, welke overtuigingen, meningen of oordelen? Waar sta jij ten opzichte van jouw team; erboven, ernaast of eronder? Hoe kun je in een neutrale stand komen zodat je de ander beter en makkelijker kunt horen? Hoor je de onderliggende boodschap? Welke vragen kunnen je helpen?

Programma

  • 09:00 Start met thee, koffie en kennismaking.
  • 10:00 We gaan gelijk beginnen met bewegen zodat de energie gaat stromen en je direct gaat ervaren wat er in jou leeft.
  • 11:00 Kennisoverdracht.
  • 13.00 Vegetarische lunch.
  • 14:00 We gaan weer bewegen om even je lichaam te activeren en uit je hoofd te komen.
  • 15:00 Veel oefenen in groepjes zodat je de nieuwe kennis gelijk eigen kunt maken.
  • 16:00 Ruimte voor persoonlijk ingebrachte casussen.
  • 17:00 Afsluiting
gabin-vallet-J154nEkpzlQ-unsplash

Oefenen en ervaren..

Deze dag staat bol van actief oefenen en ervaren. Door middel van rollenspellen ga je de nieuwe kennis toepassen en eigen maken. Met actieve meditaties in combinatie met stilte ga je ervaren wat er in je leeft. Via fysieke beweging ga je je lichaam ontladen. Na deze dynamische dag ga je naar huis met nieuw zelfinzicht en heb je geleerd hoe je anders kunt communiceren: meer in verbinding en in samenwerking met de ander.

Als het weer het toelaat doen we zoveel mogelijk buiten. We geloven in de kracht van de natuur: in de natuur bewegen, brengt je in contact met jezelf en voedt je met nieuwe energie.

Uw trainers

Fotograaf: www.bartvandieken.com

Barbara van Rhoon

Expert in re-integratie

Barbara neemt haar kennis, ervaring en passie als lichaams gerichte therapeut mee als trainer. Ze heeft het talent om op een natuurlijke manier mensen te laten ervaren wat ze nodig hebben.

Sinds 2003 begeleid ze cliënten in het ontwikkelen van en terugkeren naar hun kern. Haar behandelingen nodigen je uit om contact te maken met wat er in je leeft zodat je je interne kompas beter kunt volgen. Dit zorgt ervoor dat je als mens of professional dichter bij je eigen natuur in het leven kan staan.

Barbera heeft ruime ervaring met psychische overbelasting, disfunctioneren, fysieke klachten en levensvragen. Ze wordt over het algemeen door cliënten ervaren als toegankelijk, nieuwsgierig, energiek en eerlijk.

cis linders livdrom

Cis Linders

Expert in re-integratie

Cis heeft zich in zijn loopbaan ontwikkeld als adviseur en trainer. Vanuit zijn praktijk als Arbeidsdeskundig adviseur heeft hij zich gespecialiseerd in verbindende communicatie, geïnspireerd op het gedachtengoed van Marshall Rosenberg (CNVC). Het zijn de mensen in moeilijke situaties waar hij zich graag voor inzet.

Hij heeft gedurende zijn professionele carrière een grote variatie aan werk gehad. Zo heeft hij bijvoorbeeld een brede kennis ontwikkeld op het gebied van ziekte en gezondheid als arbo verpleegkundige in het ziekenhuis. Dit heeft zijn kijk op ziekte in arbeid aangescherpt en hierdoor begrijpt hij ook de taal van de arts. Als jobcoach heeft Cis verschillende manieren ontwikkeld om mensen te stimuleren, hun eigen regie weer terug te pakken en te begeleiden naar ander werk.

Vervolgens kon hij als Arbeidsdeskundige deze aspecten mooi samenbrengen om werknemer en werkgever te adviseren en begeleiden. Hieruit voortgekomen is zijn werk als trainer en adviseur waar hij zich als vis in het water voelt.

Maak een afspraak 🙂

Bel of e-mail ons om een afspraak te maken.

Of laat ons u bellen of mailen. Vul dan dit formulier in:

Overig aanbod

5-daagse online training

LivDrom biedt nu de vijfdaagse online training Zicht op Verzuim aan. In deze training gaan we in op de onderwerpen (i) Poortwachter, (ii) Communicatie, (iii) Rollen, (iv) Bijzondere situaties en (v) Probleemanalyse.
photo-1616587226960-4a03badbe8bf

Coaching

Bij de coaching krijg je advies en ondersteuning bij de vragen die je als manager hebt bij het omgaan met je team of individuele medewerker. Het doel van de coaching is anders om te gaan met voor jou moeilijke situaties en toch dicht bij je eigen natuur te blijven. Geen kunstje leren, maar door inzichten omtrent onderwerpen als ‘non violent communication’ anders te kijken naar een situatie.
charles-deluvio-rRWiVQzLm7k-unsplash
priscilla-du-preez-F9DFuJoS9EU-unsplash

Therapie

In de lichaamsgerichte therapiesessies word je begeleid op je weg naar meer bewustzijn, zelfinzicht en het ervaren van meer ontspanning. Ook kijken we naar het bevorderen van je herstel, en/of het oplossen van fysieke klachten.