Consulting

Consulting

Het doel is om anders om te gaan met moeilijke situaties en toch dicht bij je eigen natuur te blijven. Geen kunstje leren, maar door inzichten anders te kijken naar een situatie. Ik help je om je relatie met anderen te verbeteren.

Hoe het werkt

Jouw behoefte als leidraad

Bij mijn consulting krijg je advies en ondersteuning bij de vragen die je hebt bij het omgaan met lastige situatie. De vragen die je hebt zijn mijn leidraad. We starten met het helder krijgen waar je behoefte aan hebt en onderzoeken waar het in de kern om gaat. Welke behoefte ligt er bij jou? Ik help je op weg met praktische, heldere adviezen, geef jou de kennis en inzichten die je nodig hebt zodat je, krachtig in jouw rol, weet hoe je met (lastige) situaties om kunt gaan.

Non Violent Communication

De basis van de coaching is NVC (Non Violent Communication), verbindende communicatie. Door meer in verbinding te zijn met jezelf kun je tot de kern komen en je makkelijker openstellen voor wat er bij jouw team en/of werknemer leeft. Daardoor kun je snel signaleren en inspelen op wat er nodig is. Een effectieve manier om verzuim te voorkomen.

Jouw consultant en coach

cis linders livdrom

Cis Linders

Consultant. Expert in werk en inkomen

Het zijn de mensen in moeilijke situaties waar ik me graag voor inzet. Ik heb een bak aan kennis en ervaring die ik toepas in mijn praktijk. Zo heb ik me de laatste jaren verder gespecialiseerd in verbindende communicatie omdat daar zoveel te bereiken valt. Zo kan ik in lastige situaties zorgen voor verbinding en een prettig klimaat in de onderlinge verhoudingen. Spanningen vloeien weg, plezier komt terug, oplossingen dienen zich aan. Je krijgt weer regie over je situatie. 

Ik heb gedurende mijn professionele carrière een grote variatie aan werk gehad. Zo heb ik een brede kennis ontwikkeld op het gebied van ziekte en gezondheid in relatie tot werk en inkomen. Als arbeidsdeskundige heb ik  een methodiek ontwikkeld zodat mensen hun eigen regie weer terug te pakken.

Uit mijn werk haal ik veel voldoening. Omdat ik kan bijdragen aan een prettiger leven. 

Maak een afspraak 🙂

Bel of e-mail ons om een afspraak te maken.

Of laat ons u bellen of mailen. Vul dan dit formulier in:

Overig aanbod

Natuur Retreat

Kom tot rust en leer meer over wie je daadwerkelijk bent en wat je krachten zijn. Kom met ons op onze unieke retreat. Wij bieden een retreat aan in Zweden. Lees meer over deze bijzondere week door op onderstaande knop te klikken.

livdrom 2 daagse training

2-daagse online training

Livdrom biedt nu de online training Zicht op Verzuim aan. In deze training gaan we in op de onderwerpen Poortwachter,  Communicatie, Rollen,  probleemsituaties het uwv, je eigen regie. 

photo-1616587226960-4a03badbe8bf

Treatment

In de lichaamsgerichte therapiesessies word je begeleid op je weg naar meer bewustzijn, zelfinzicht en het ervaren van meer ontspanning. Ook kijken we naar het bevorderen van je herstel, en/of het oplossen van fysieke klachten.
priscilla-du-preez-F9DFuJoS9EU-unsplash