Coaching

Coaching

Het doel van onze coaching is om anders om te gaan met voor jou moeilijke situaties en toch dicht bij je eigen natuur te blijven. Geen kunstje leren, maar door inzichten anders te kijken naar een situatie. De coaching helpt je om je relatie met je team of werknemer te verbeteren.

Hoe het werkt

Jouw vragen als leidraad

Bij de coaching krijg je advies en ondersteuning bij de vragen die je als manager hebt bij het omgaan met je team of individuele werknemer. De vragen die je hebt zijn de leidraad voor de coaching, dus we starten met het helder krijgen waar je behoefte aan hebt en onderzoeken waar het in de kern om gaat. Welke behoefte ligt er bij jou en bij de werknemer, en hoe past dit binnen de visie van jullie bedrijf? Wij helpen je op weg met praktische, heldere adviezen, en geven jou de kennis en inzichten die je nodig hebt zodat je, krachtig in jouw rol, weet hoe je met (lastige) situaties om kunt gaan.

Non Violent Communication

De basis van de coaching is NVC (Non Violent Communication), verbindende communicatie. Door meer in verbinding te zijn met jezelf kun je tot de kern komen en je makkelijker openstellen voor wat er bij jouw team en/of werknemer leeft. Daardoor kun je snel signaleren en inspelen op wat er nodig is. Een effectieve manier om verzuim te voorkomen.

Uw coach

cis linders livdrom

Cis Linders

Expert in re-integratie

Cis heeft zich in zijn loopbaan ontwikkeld als adviseur en trainer. Vanuit zijn praktijk als Arbeidsdeskundig adviseur heeft hij zich gespecialiseerd in verbindende communicatie, geïnspireerd op het gedachtengoed van Marshall Rosenberg (CNVC). Het zijn de mensen in moeilijke situaties waar hij zich graag voor inzet.

Hij heeft gedurende zijn professionele carrière een grote variatie aan werk gehad. Zo heeft hij bijvoorbeeld een brede kennis ontwikkeld op het gebied van ziekte en gezondheid als arbo verpleegkundige in het ziekenhuis. Dit heeft zijn kijk op ziekte in arbeid aangescherpt en hierdoor begrijpt hij ook de taal van de arts. Als jobcoach heeft Cis verschillende manieren ontwikkeld om mensen te stimuleren, hun eigen regie weer terug te pakken en te begeleiden naar ander werk.

Vervolgens kon hij als Arbeidsdeskundige deze aspecten mooi samenbrengen om werknemer en werkgever te adviseren en begeleiden. Hieruit voortgekomen is zijn werk als trainer en adviseur waar hij zich als vis in het water voelt.

Maak een afspraak 🙂

Bel of e-mail ons om een afspraak te maken.

Of laat ons u bellen of mailen. Vul dan dit formulier in:

Overig aanbod

Retreat

Kom tot rust en leer meer over wie je daadwerkelijk bent en wat je krachten zijn. Kom met ons op onze unieke retreat. Wij bieden een retreat aan in Zweden. Lees meer over deze bijzondere week door op onderstaande knop te klikken.

livdrom 2 daagse training

5-daagse online training

LivDrom biedt nu de vijfdaagse online training Zicht op Verzuim aan. In deze training gaan we in op de onderwerpen (i) Poortwachter, (ii) Communicatie, (iii) Rollen, (iv) Bijzondere situaties en (v) Probleemanalyse.
photo-1616587226960-4a03badbe8bf

Therapie

In de lichaamsgerichte therapiesessies word je begeleid op je weg naar meer bewustzijn, zelfinzicht en het ervaren van meer ontspanning. Ook kijken we naar het bevorderen van je herstel, en/of het oplossen van fysieke klachten.
priscilla-du-preez-F9DFuJoS9EU-unsplash